Zamieszczone przez ziutsane
[O1] Rozmiar wycięcia w tylnim zderzaku O1RS.
Zwiń
X
-
[O1] Rozmiar wycięcia w tylnim zderzaku O1RS.
Może mi ktoś podać wymiary wycięcia na końcówkę wydechu w O1RS (szer. oraz wys.) ? Przymierzam się do zakupu nakładki (dyfuzora) z Miloteca ale nie wiem czy moja końcówka w to wejdzie na szerokość. W mailu z Miloteca napisano,że wycięcie jest takie samo jak w O1RS. Jakby to komuś posiadającemu RS-a nie sprawiło problemu to byłbym wdzięczny.Wałcz - Poznań -Wrocław - miasta partnerskie :-)
-
-
JanuszSz, dzięki. Właśnie widziałem,że to taki rombik jest. A moja końcówka ma ... 17cm szerokości :shock: Cholera - mały zonk... Albo po prostu będzie bardziej wypełniać to wycięcie i już.
Zrobię mały, domowy test z modelem z kartki papieru.Wałcz - Poznań -Wrocław - miasta partnerskie :-)
Komentarz
-
-
zeby nie zakladac nowego tematu, Jak wyglada sprawa montazu takiego rs-owego tlumika do tdi,bo zakupilem wlasnie taki, i chce go zamontowac do swojej 1.9tdi 2003r, chodzi mi o to czy bedzie to plug&play, no wiadomo zderzak trzeba wyciac, i oczywiscie czy dzwiek sie nie zmieniKiedys było to zwykłe Ambiente- dzis prawie RS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez octaviawrccuma_michal
tez czekam na odpowiedz. jastem na kupnie rs tlumika.
kto modzil prosze o kontakt.Kiedys było to zwykłe Ambiente- dzis prawie RS
Komentarz
-
Komentarz